Jean Monnet Kürsüsü Projesine Katılım

Avrupa Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Doç. Dr. Sedef Eylemer, Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından Prof. Dr. Zeki Erdut’un koordinatörlüğünde yürütülen Avrupa Birliği Erasmus+ Programı çerçevesindeki Jean Monnet Programı kapsamındaki Sosyal Kaynaşma Alanında Jean Monnet Kürsüsü (Jean Monnet Chair in Social Cohesion) projesinde araştırmacı ve proje ekibi üyesi olarak yer almaktadır. Proje, farklı bilim disiplinlerinden ve farklı üniversitelerden akademisyenleri bir araya getirerek, Türkiye’nin AB’ye üyelik sürecinde özellikle kadınlar ve göçmenlere yönelik sosyal kaynaşma politikaları bağlamında araştırma, eğitim faaliyetlerinin yanısıra görüş ve deneyim paylaşımına yönelik etkinliklerde bulunmayı amaçlamaktadır.

Menüyü Kapat